Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet här skrev sin text, själv läste jag och kommenterade så på rim densamma. (1) Ordet 'inte' skulle ha varit 'inne'. Och 'samvet' skulle ha stavats 'samvete'.


Kritik på en text (1783) rim






Harkranken med sin frånvaro har lyst,
medan sorgmantel sommaren visst hyst,
blyertspennan likt vandrande pinne,
annars verkat såväl ute som inte (1),
säkert förläst sig på naturlyrik och ära,
den som på sitt samvet så mycket bära.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-11 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP