Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nordlandets färg


taken har fått en vit toppluva
och bilarna päls
-- snödivan sjunger sina arior

under drivans tält anar vi en kontur
vår längtans Blå fågel
----kämpar befrielsekampen
tills alla skärvorna faller
och famnas av ljus


nu skakar Snöängeln sitt bolster
---använder snökanon
det virvlar och ryker
snöormarna kryper
Snörenen
dansar kring buskar och träd

ut med både snöskyffel och kvast !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-12-10 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP