Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale skrev sin haiku 'bjällror', jag läste samt kommenterade.


Kritik på en text (1782) rick




Likt ett minne från förr,
som det knackar på ens dörr,
läser gärna in egna livet,
som om just det stod skrivet,
likt en doft av sommarens surr...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-11 09:18



Bookmark and Share


  filosofian
vackert!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP