Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-18 kl 21:42


samvetet


Finns det något härligare
än att sitta i solen
och se landskapet lysa

som ett gott samvete ?


*

Kommentar på samvetet

ULJO "Nej knappast"
2017-05-18




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 07:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck glad jag har mycket att göra men du kan inte ha för roligt kram<3
2021-09-04

  morgonstjärna VIP
lät kommentarerna följa med som en lärdom för dig och mig.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP