Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny text på gammal låt. Från vår (Bizex-B:s) första album "Vi lever!"


ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN KVARNEN

 

 

(MELODI: ”ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN TEMPO”, BIZEX-B)

 

ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN KVARNEN
BORDE HA SKÄNKT PENGARNA TILL RÄDDA BARNEN
ALDRIG MER ETT BESÖK PÅ RESTAURANGEN
JAG SKA STARTA EN BOJKOTT PÅ MOMANGEN

 

MAN HAR ANNONSERAT LUNCH BUFFÉ
PLÖTSLIGT VERKAR ALLT DET DÄR PASSÉ
MAN BETRAKTAS SOM EN KRIMINELL
OM MAN TAR EN EXTRA FRIKADELL

ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN KVARNEN
UT FRÅN ALLA DE KUVADE SMÅ FLARNEN
ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN STÄLLET
GÅR TILL INDIAN PALACE NU ISTÄLLET

OM BUFFÉ ÄR ”ALL THAT YOU CAN EAT”
VILL JAG SKYFFLA IN EN STADIG BIT
INTE NÖJA MIG MED EN PORTION
ELLER SNÅLA SOM ETT FATTIGHJON

ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN KVARNEN
IDENTIFIERAR MIG MED SKOLBARNEN
SOM HAR KLAGAT PÅ ATT MAN EJ FÅR BACKA
MAN SKA BARA SE NÖJD UT, LE OCH TACKA

Text:  LARZ GUSTAFSSON 11/12 2018

Musik: PERRA ISAKSSON

https://www.youtube.com/watch?v=rhAZPEiVJFM

https://www.youtube.com/watch?v=rHXJsXpXPoU

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2018-12-11 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP