Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den goda viljan

Det som händer är
inte bara ditt fel

även om det är så du tänker
när själen inte är hel

Det mesta är vi ju fler om
att ställa till

fastän ingen av oss
egentligen vill

Det som händer är
inte bara ditt fel
och jag vill gärna tänka
att vi vill varandra väl




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-11 13:23



Bookmark and Share


  Whero
Bra skrivet och tänkt.
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP