Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trolltörntarappan skrev sin juliga text och lodjuret kommenterade läsningen av den sedan. På rim. Om du undrar över hur texter kommer till, ibland kan en leka med eller vända på regler.


Kritik på en text 1787) rim





Vad vegetarianer och veganer äter till jul,
är mig en som verklig gåta,
kanske de dricker och sjunger sig våta,
kanske med frukt de leker kul,
blott tjafs väcker liv i strul.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP