Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se



Ett litet fel har smugit sig in vid utskick från poeter.se.

Mail om "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se. Vi vill bara säga att vi saknar dig!" - skickas ut till medlemmar som varit aktiva på sidan.

Detta är alltså fel och inget man behöver ta hänsyn till.

Felet skall nu vara åtgärdat

Redaktionen, poeter.se

 




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-14 12:30



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Ja, men hallå.. tjäna, det var faktiskt riktigt roligt och få ett sådant mail.

I sig undrade jag vad det var och började tänka. Men sedan har jag försökt komma hit lite oftare..

Önskar Redaktionen och alla medlemmar på poeter.se. En riktig bra fortsatt 2019
2019-01-15

  farbror zwed
Lite förvånad blev man måhända eftersom fliten har varit pågående. Men det är trevligt när folk längtar efter en, ändå… menar författaren ifråga, således.
2019-01-10

  Magica VIP
Kan nog vara bra om ni meddelar de övriga personerna kanske via mejlen på denna sida med, för kan väcka viss oro, inte alla som läser detta, en slump att jag läste infon här nu tex.
2018-12-27

  Magica VIP
Tack för att jag fick den informationen nu, för tyckte det var skumt och började undra varför. Personligen så blev jag lite halvt paranoid, haha, men då vet jag. :)
2018-12-27

  LenaJohansson VIP
Tack för upplysning om detta!
2018-12-26

  ULJO
Många tycker det är irriterande med sådana meddelanden. Som inte är relevanta.
2018-12-24
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent