Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembernovell


Konstaterande

Hon sitter med benen korsande, tillbalutad och betraktar scenen framför sig med en drink i handen.
Förundrad över att känslor inte virvlar genom alla själens skymslor, hettande upp blodet så att hjärnan överbelastas.
Besvikelsen växer sig stark över att inte finna någon ro eller vila genom dådet.
Det var inte värt att skjuta honom.




Prosa (Novell) av Per Drysén
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-14 17:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En liten rysare!
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén