Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Efter ett långt liv



Efter ett långt liv, nu var hon borta, den gamla kvinnan med det mjuka leendet och det silvervita håret.

Dottern städade och rensade i moderns lådor och skåp och fann den vackra spetsblusen, den mjuka koftan med pärlbroderierna, båda oanvända, samt en oöppnad flaska med dyr parfym.

Det var presenterna för länge sedan, för fina att använda till vardags och sparade genom åren.

Dottern undrade, varför kom aldrig den dagen som passade för det finaste, den dagen som modern väntat på?




Prosa (Novell) av Annaemi VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP