Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Carl XVI

Jewish to the bones, if any one cares...
X IS COMBINED WITH THE ARABIC NUMBERS
7 and 8 = 15 means worships satan.
MM makes 23 23...




Fri vers av TickTock
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-12-15 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TickTock
TickTock