Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTA GROGGA UT OCH JOGGA/HOOKED ON A FEELING-B.SKIFS(smakpr

Inledning: SLUTA SLUTA SLUTA GROGGA UT OCH UT OCH UT OCH JOGGA...

S: DU SOM ALDRIG SPRINGER UT OCH FÅR MOTION...

R: SÅ SLUTA GROGGA OCH UT OCH JOGGA...

SLUTA SLUTA SLUTA GROGGA UT OCH UT OCH UT OCH JOGGA...

S: VÅRAT TIPS ÄR ENKELT MEN KRÄVER TAKTIK...

R: SÅ SLUTA GROGGA OCH UT OCH JOGGA...

SLUTA SLUTA SLUTA GROGGA UT OCH UT OCH UT OCH JOGGA




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2018-12-16 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP