Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot slutet torkar kanterna

Fläckvis ligger frosten
Löven är gula, orange eller rosa
Bladnerverna, hos några, är röda
Mot slutet torkar kanterna
och löven vrider ihop sig




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP