Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets glittrande flod

 

Livets vatten är en flod av rörelse

full av glittrande skönhet

strömmande i en bädd av tidlös

levande stillhet

Hör tystnaden sjunga

mitt i livets sprakande eld

Känn glöden från verklighetens lågor

bränna bort alla ytliga frågor

Ur askan blommar

visdomens

vackra

ros

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-16 13:53



Bookmark and Share


  aol
Underbart rogivande skaldat här,
2020-08-25

  AiA Maria den fria
”Tidlös,levande stillhet”...säger allt
Tack!
2018-12-16

  Stisse
Underbar dikt. Blir gripen av de vackra bilder som du mejslar fram med din lyrik.
2018-12-16

  Viksten
En sällsynt vacker,
tänkvärd och språkligt
välbalanserad dikt
En pärla!
2018-12-16

  Öknens Ros VIP
vackert komponerad dikt.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP