Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

Mitt i stormens öga
Kav lugn
Hittar punkten
dit inget ont når
Tänk om du också
kunde hitta dit
Ville ge dig lugnet
i stormens öga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-17 02:37



Bookmark and Share


  limerick
Härlig dikt!
Skrev själv om en tornado häromåret

Tornadons öga


tornadons öga

är blint och stiltjestilla

ser ej hus flyga




Bunden vers (Haiku) av limerick VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-13 16:33

2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP