Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Maximise en francaise par Sten (Pierre) Wiking


LE NATURE EST ROMANTIQUE

Certaines personnes
deviennent romantiques,
apres un verre de vin,
d`autres sont sans.

*
Thé real meaning is to be
a born romantique.

*
Vissa blir romantiska,
först efter ett par glas vin,
andra är det till sin natur.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-12-18 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP