Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför startar inte bilen?

Bilen som inte startar
Livet som pågår
Medan tiden har stannat
Mitt emellan höst och vinter
Hinner inte med i år
Har jag någonsin hunnit med
förresten
Det går så fort bara
Tiden rinner iväg
för fort
Aldrig har tiden
gått så här fort
Vill inte bli gammal
Ville inte vara ung heller
Vill ingenting
Som ett trotsigt barn
Varför startar inte bilen?




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-19 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP