Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta möten

Vår tid tillsammans är sällan lång,
våra möte fyller min själ med mod.
Jag njuter av ditt sällskap, din värme varje gång,
Du gläder mitt hjärta och lyckan sprids i mitt blod.
Varje gång är en känslomässig skönsång,
avslutet blir alltid en underlig form av lyckligt vemod.




Bunden vers (Rim) av JanneD VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP