Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tomten



ringde på sent
iklädd röd luva
men han hade ingen snuva
blev glad var inte längre butter
bakom masken fanns J min "syster"
som nu arbetar om natten
för att ge även klappar till katten
Allteftersom kvällen gick
försvann det dystra med lätta fjät
med tomten ut genom dörren
såg den röda luvan försvinna i fjärran
en kvällspromenad
med tre jyckar i band

fina klappar är de vi blir glada av
goda vänner och en älskad är de allra bästa
de accepterar oss som vi är
alla eldsjälar ger med öppna hjärtan
till den som behöver
det kan vara handen i nöden
kramen i stunden
och kylskåpet med nyttigt gott
fast en kaka

har mat till trettondan
för väl jag näst intill fastar


äppelpaj med vaniljås klokuggla ?







Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-12-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP