Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det slut

Det är med kärlek jag tänker på dig
en kärlek kryddad med nekat mottagande
därmed inte sagt att jag är anklagande
men jag måste hantera mitt känslokrig.

Jag kan inte säga att jag tycker du har rätt
men ditt beslut har min fulla respekt
även om jag har svårt att reagera utan affekt
men ånger för vår tid känner jag inte på något sätt.

Du gav mig en fantastisk period
om än, för mig, lite väl kort
som partner är du en helt underbar sort
så jag minns med både glädje och armod.




Bunden vers (Rim) av JanneD VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-22 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP