Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-04-18 kl 18:27


Se ljuset intill skuggorna


även mörkret har sin musik
inget annat är den lik
en symfoni bland bränningar och skär
även om vi inte alltid den kan förstå
så drar dess böljande värld förbi

Vi får inte låta mörkret vid ljuset få fäste
eller finna bo i vårat näste
tänd din lykta och se
hur ljuset glimmar över vågen
hör hur havet sjunger så skönt ändå

ljusets fåglar hör och kan förstå


*

Kommentarer på se ljuset intill skuggorna

Ordmålare "Läcker text väcker känslor och hopp"
2017-04-18




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-12-22 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP