Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjudningen

Det är så det
måste vara

Att livet blir ditt
utifrån det skrivna
ändå

Även om
också ödet
har ett ord med
i spelet

När tiden hejdar
sitt förlopp
Och bjuder in dig
att skriva
Din dag åter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-23 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP