Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrastens öga

Koltrastens öga
Återspeglat
I nattvardskalken
Blickstilla
Iakttagande
Ett berörande möte
mellan
två väsensskilda
Inristat i det gamla
trädets stam
Som ett
hemligt tecken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-25 12:08



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stämningsfulla verser med närvarande mystik.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP