Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting verkar vara omöjligt, för stort eller märkligt, längre.


Skrämmande exempel





Eva anser det vara såväl främmande
som skrämmande med
att som tänka sig in i att även andra har behov.

Som att sitta och trycka,
blöda, bli kåta eller ge sig ut på jakt efter äventyret.
Så även om det är spännande att leva.

Det även känns fruktansvärt att höra en väninna berätta
att även hon varit med om,
både här och där, än mer hårresande saker än en själv.

Då är Eva som tacksam
att det ännu finns som kvar att uppleva.
Om ens någonsin.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-26 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP