Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nydikt till poeter.se inspirerad av att andra mest diktar här och ibland om kär lek


jag har nog aldrig knullat

nydikt till poeter.se

Jag knullar inte mera

Jag knullar inte mera
har varken tjej eller fru
förut fanns där flera
inga finns där nu

jag älskar inte längre
än årets längsta dag
fast det blivit trängre
ibland mina behag

min älskogs ljuva blomma
fanns där och log
men hon slutade att komma
för kärleken den dog

älskat har jag många
fastmer i ungdoms dar
korta, smala, tjocka, långa
medan sängen oss bar

aldrig jag knullat har
när efter tänker jag
älskande ömsinta vi var
med värkande behag

i minuter älskade vi
och timmar i sträck
ibland som i ett ramaskri
som nästan tog oss knäck

bland minnen jag letar
de som ännu känns heta
åt alla håll de stretar
det är ej gott att veta

sist älskande var vi
väl i tio långa år
förståeliga för varandras skri
för varandras smärta och sår

vänner mer än älskande till slut
och fast älskogen ännu var het
gick den i spinn, slog på sig knut
vi älskade som sig bör för det

knullat har nog aldrig jag
inte piskat mig fram i sängen
älskat bara och det varje dag
så länge som blommade den ängen

älskar gör jag liv och lem
älskar gör jag främling, vän
älskar gör jag egna hem
älskar mänskan, glömmer sen

jag vill minnas glädje, ej sorg
jag vill älska världen, hej
jag skyddar mig med en fingerborg
jag vill älska mej och dej

det sas finnas ett slags knapplöst knull
jag förstod mig aldrig på det
kanske för att jag var så full
av att älska hett och innerligt i evighet
tjejer sägs inte skilja sex o kärlek
för detta gör alltid mannen
men otrohet, är inte det svek
eller bara om hon fann den?

Olles himmel är nog Pompeji
bland ruiner av kärlek och tårar
kanske finns även blåbär däri
eller möjligen mänskliga dårar

Jag knullar inte mera
har varken älskarinna eller fru
förut fanns där tjejer flera
inga finns där nu

jag älskar inte längre
än årets längsta dag
fast det blivit trängre
ibland mina behag

min älskogs ljuva blomma
fanns där och för mig log
men hon slutade att komma
kärleken hos henne dog
















Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-18 11:46



Bookmark and Share


  danne //
Fint å ömt mitt lo-katt
mv /danne
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP