Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad

I gryningen,
innan dagen sätter sig i rörelse
finns en stund
av jämvikt,
av kravlöshet,
av vilande i dagningen,
katten vid fotändan,
upptagen med morgontvätten
efter en natt ute

koppen kaffe i räckhållet,
och Chün-Fang Yüs bok
om Kuan-yin

Jag är fredlös
i en fredlös period av livet

men denna arla stund
är en fristad
innan grizzlyn, som är dagen,
vaknar,
ruskar på sig

och morrar rysligt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-26 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP