Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som äppelblom



dalar de vita skärvorna i vår hand
älskade klokuggla
alla de udda dagarna
solen visade sig i dag
med sin ljusblåa fjäder instucken i håret
du ska veta har gjort allt för du ska leva
må bra

det är ju så en del har för sköra skal
för kastas ut med vindarna

då glädjen får oss att flyga över grantopparna


kramar <3



förstår faktiskt ingenting
vad som händer

bara så ledsen alla jag tror på





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2018-12-26 16:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Inte underligt dessa år. En lisa va ute fattar du gick då det kändes som värst kram
2022-05-21

  morgonstjärna VIP
fullständigt helledsen faktiskt
gruvligt underjordiskt
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP