Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi vet att invandringskrafterna inte har något motstånd, men vi kan försäkra den svenska utrikesministern: Ungern kommer att bevaras under alla omständigheter av det ungerska landet," understryker ministern.


Ungern utrikesminister, avvisar Margot Wallströms.

Szijjártó avvisade Sveriges utrikesministers ungerska kritiska ord

 

till

spårning

28/12/2018. 00: Index.HU Péter Szijjártó, utrikesminister och utrikesminister, avvisar Margot Wallströms svenska utrikesminister, "pökhendi", som kritiserar Ungern i en svensk dagstidning, sade utrikesdepartementet och utrikesdepartementet i ett

uttalande på fredag ??med MTI.

 

 

Péter Szijjártó svarade att på torsdagen publicerade Dagens Nyhets svensk tidning en intervju med Margot Wallström, som bland annat sa att Ungern var problematisk. Ungern, vid många tillfällen, hindrar EU från att tala med en röst.

I sitt svar betonade den ungerska utrikesministern att den svenska invandringsregeringen hade dominerat Sverige i inhemsk politisk osäkerhet.

  

Péter Szijjártó uppmärksammade det faktum att det ungerska folket för tredje gången i rad valde Orbán-regeringen med stor majoritet, och stabilitet är en stor tillgång i en sådan utmanande period.

Enligt ministern kräver den svenska utrikesministern om invandring en enhet i Europa, medan hans eget land är uppdelat. "Vi vet att invandringskrafterna inte har något motstånd, men vi kan försäkra den svenska utrikesministern: Ungern kommer att bevaras under alla omständigheter av det ungerska landet," understryker ministern.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-12-28 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP