Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mod att tåla vänta...tålamod...


Vinterhaiku

Kön ringlar sig fram
Utestängd doft av kyla.
Inom mig bor du.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-29 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se