Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avlägset buller

Rörelse
är den förlåtande egenskap
som möjliggör dagens glimmer

Orörligt
är det o-hetens disciplinarium
som motsvarar meditationens synkronisering
av levandet

Tanken är ett avlägset buller,
basdunk i en passerande Volvo,
Vildhustruns hostning på nedre botten




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2018-12-30 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP