Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott Nytt år!


Den nya dagen

Sömnens
välkomna vila
gjorde gott
Nu är
morgonen
beredd
att möta dagen
åter
Med öppna ögon
Orädd och glad
att få vara precis
så som den är
Helt ny och ännu
obrukad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-31 09:51



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fint författat kring det nya.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP