Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort från J 2017


underverket klokuggla


och våra minnen
kärlek överlever i våra sinnen
ristade i stenens brinnande hjärta
skapad ur rymdstormarnas grus
såg den dagen i ett levande ljus

det goda och fina göms inte i snö
kan aldrig i hjärtat dö




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-12-31 13:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi lever mellan bokstävernas svärta varje dag :)
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP