Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyårsbön.


Låt oss få ett Gott Nytt År

Låt vårt inre växa.

Låt oss ta kloka beslut.

Låt oss hjälpa varandra.

Låt oss få känna hopp.

Låt oss visa varandra vänlighet.

Låt oss unna varandra välgång.

Låt oss se det goda.

Låt oss vara respektfulla mot varandra.

Låt oss ta oss an 2019 med entusiasm och tillförsikt.

Låt oss från hjärtat önska varandra

ETT GOTT NYTT ÅR!




Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-01 05:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin bön. Vi måste låta hoppet gro.
2019-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Mitt började uruselt.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP