Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel

Skuggor av trädens grenar
över den murade väggen

Välkomna skuggor
som säger mig att ljuset
återvänt

Utan ljus inga skuggor




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-01 13:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är sant.
I dag sken solen här i Gävle.
En bra meteorologisk start på 2019.

Ibland kan det också vara vice versa: Utan skuggor, inget ljus.
Ferlin skrev om det: "Gud har i sin fotografiateljé

ett mörkrum som heter Getsemane.



Där växer det klara bilder fram

för den som är lugn och allvarsam.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP