Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack till poetkollega Minkki som uppmärksammat mig på det märkliga ordet "vemodsvackert"!


30/12 2018 - vemodsvackert

Den vita hästen
i hagens snö och frusna lera
betraktar mig helt kort.

Kråkors hesa skrän
sågar in i en grå förmiddag
mot årets slut.

Långt från sommaren
är decemberslutet -
ändå blir sinnet på något sätt
vemodsvackert.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-02 19:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Det blev en fin definition
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP