Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lantlig miljö

Blått för hjärnan
och drömmen
Blått som poesi
och längtan
Längtan till frihetens
hav av rymd och luft
Grönt för växande
och liv
Salladsbladen
trädgårdsmästarens
favorit
rika på näringsämnen
Livsbejakande
Det gröna
Stadsbons rekreation
andas lantluft
Till sist :
Rummet med sitt
stampade jordgolv
Svartbottnat, översållat
av olika bruna nyanser
Doften av kaffe
och förtroliga samtal
i eldslågors sken






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 11:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förtroliga samtal i koja eller slott
det gör alltid gott
2019-01-07

  Stay Golden
Mysigt magisk!
2019-01-03

  Larz Gustafsson VIP
"...så chickt", som Gösta Ekman sade.
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP