Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslögn

Tänk om jag dör
innan jag har sagt
det jag kom för
att säga.

Tänk om ingen
lyssnar på mig
när jag skriker
mig hes.


Tänk om det jag
tror jag måste säga
är tomma ord.


Tänk om jag
kom för att lyssna
inte bli lyssnad på.


Tänk om jag
kunde få kika
lite i livets facit...















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-09 23:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
jag tror facit ändras med tiden, beroende på vart omständigheterna för oss. tänkvärd text dock.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP