Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Dag 4 på året.

Du säger att det inte går,
och det blir inte lätt

jag säger att det går
det finns inget annat sätt

Det är dag 4
låt oss ta nya tag
och styra

göra om och göra rätt.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-04 08:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att inte fega ur och göra det som känns jobbigt ändå.
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP