Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinyl

Fylkingen publicerar 70-talets
textljudkompositioner
på vinyl;
beständigare än kompaktdisken
- och LP är konstobjekt
för en objektbunden kvasikultur
i medelålders pseudolunk genom 
Stockholm Citys bortvändhet...
men vinylet och muséerna inpassas
likväl
i obeständighetens kravlösa regelbundenhet
En avslappnad acceptans
av alltings övergående karaktär;
tingens undflyende oberördhet;
det ständiga silandet mellan fingrarna
illuminerar stundens ögonblicksbild
av verklighetens overklighet;
skärningspunkten
mellan tid och rum
där världen uppstår
ständigt närvarande;
alltid ogripbar
Sänk nålen i vinylspiralens permuterade ordanhopningar!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-01-04 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP