Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantagen

Världen är full av döda
och ännu icke födda

Vi är undantagen
men vi har inte alltid varit,
kommer inte alltid att förbli




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-04 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP