Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vesper

Det ringer vesper i mitt öra

Katten ligger insvept i mässkrud

Kaminvärmens termik stiger med oknytt
genom huset

Jag tecknar isländska släkttavlor
i ritblocket

Vinterdagens regalier blänker
i medvetandet

Shaktimattan fäster vid ryggen;
värmer, frigör endorfiner

Audun västfjordings saga är ett maskhål
genom rumtiden,
till friska hav
och få människor




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-01-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP