Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Ords död.....väcker minnen till liv , vila i frid!

En del ord berör
andra förför, som rosor
sällan gör, doftar
sommar och värme, bakom
gravstenen sjunker solen

Duvan vit som snö
påminner om att vi en
dag alla ska dö
har en röd ros i näbben
Ord i sällsam förening

inmejslade i
den sten där minnet av dig
alltid ska leva
av jord är du kommen, i
jord ska du vila i frid

Driver dagg, faller
regn, tårarna är många
tills solen går upp
dofter från kaprifol och
rosor fyller morgonen

Idag är livet
om än ej alla givet
så ta det med ro
vad morgondagen ger vet
bara de som har sin tro

vi andra får ta
livet som det är, vårda
och vörda det med
omsorg varje dag ända
fram till den dag då vi dör




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-06-18 21:55



Bookmark and Share


    Idun 1
Har följt i spåret av de vackra dikter som skrivits
om och till Crister under dessa dagar. Tror vi
alla har behov av att skriva om det svåra som
händer och dela med oss av medkänsla till
anhöriga... viktiga ord du förmedlar, ta hand om
livet, vi vet aldrig när döden slår till...
Vackra minnen av Ord och hans poesi kommer leva
vidare för alltid...
2006-06-19

  kath
ja, det är bara att försöka vårda varje sekund, ingen vet hur många man har ........ snyggt fångat
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP