Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i tiden

Mängden tid
Tidsangivelsen
Syftet
Kunskapen om
vad?
Lugn och ro
mitt i tiden
Leva och låta
leva
I närheten
alldeles intill
den andres liv
I värmen kring
oss som föder liv
Återigen
Vi finns




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-06 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP