Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbet inom psykiatrin


I receptionen 4

Alla snabba möten
blickarna
korta frågor
ännu kortare svar
några sekunder bara
men jag hinner se
rädslan
oron
ångesten
tröttheten
missmodet
misstänksamheten

Kanske ibland ett liten gnista
ett litet ljus
idag är dagen
då molnen skingras
en liten flik blå himmel
en strimma bara
det blir lite lättare att gå
det blir lite mindre smärtsamt att leva

Jag skickar med ett litet leende
önskar ibland en bra dag
även om det låter som en klyscha
men istället för en kram
istället för tröst
istället för det du behöver mest
är det jag kan ge




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-08 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP