Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kriminella vanor blandat med reklam och vanans makt att sleva i sig soppa. Visst är det väl en enda soppa alltsammans? Visst vet väl den ena handen vad den andra gör? Eller är verkligheten mer enahanda än det gjorts reklam för?


Något litet om synen på...







Vilket skulle kunna beskrivas så här.
- Den här pennan är väl gratis?
- Ja, jo.
- Jag kan fylla i det här papperet. Men även sedan ta med mig pennan?
- Det är riktigt.
- Men om det stod tryckt på den, varifrån den kom...
- Ja?
- Då skulle det väl ses som reklam?
- Som att dela ut reklam i brevlådan?
- Bättre. Om du tar pennan...
- ...och skriver med den. Någon annanstans, varje gång någon skriver med den...
- ...syns det varifrån den kommer. Smart.
- Som det är nu...

Där tar exemplet slut och du kan nog tänka dig resten själv.
Det är nu tisdag.
På tisdagar serveras det väl tisdagssoppa på krogen?
Jag menar, på torsdagar är det torsdagssoppa.
Så vad är det för soppa på onsdagar?
Har de äppelpaj till efterrätt?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-08 13:10



Bookmark and Share


  Baystream
Gillar, orden flyter snyggt från början till slut.

Och ja, men om den är gjord utav riktiga äpplen - är ingen garanti.
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP