Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen är här!

Den hörs i skratten
finns i varje leende
lyser upp rummet
luften är lätt att andas.
Vem är här? Glädjen förstås!




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-09 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP