Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning

Ljuset ska bära dagen

Klä den i pasteller
som ljusblått och rosa
och ge himlen lite av
solens guld

Ljusa ska tankarna vara
och mötet med dig ska bli
det bästa av allt

Den här långa dagen,
med kraft att bära oss båda




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-10 09:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"lite av
solens guld"
så fint det skulle vara

Fint beskriven förhoppning
2019-01-10

  Larz Gustafsson VIP
"Lovad vare Herren! Dag efter dag bär Han oss." En enkel, bibelbaserad tacksägelse från en troende man.
2019-01-10

    ej medlem längre
Wow !
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP