Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sortera liv i pärm med flikar.

Han ville hjälpa henne
och sorterade in papper i pärmar
utan att fråga henne först.

Han gjorde flikar med prydligt textade etiketter.

Han fattade inte alls hennes upprördhet.

"Jag trodde du skulle bli glad!", sade han och sedan:

"Jag ville ju hjälpa dig".

Hon såg att han bara ville hjälpa sig själv
att slippa utsätta sig för hennes oorganiserade jag.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-10 11:59



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jag är likadan :-) Inga pärmar här!
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP