Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEN SNÄLLA DU! HADE DU VÄNTAT DIG NÅGOT ANNAT??

Hur kan ett ont träd bära god frukt?

Det finns inget politiskt parti som kan lösa mänsklighetens eller Sveriges problem.

Tro inte för ett ögonblick att SD eller förment kristna partier som KD eller Kristna Värdepartiet ska lyckas fixa det som de andra misslyckats med.

Alltsammans är en bluff. En bedragen mänsklighet som vänt Gud ryggen och tror att den ska kunna lösa problemen på egen hand. Beskäftiga avfälliga och ljumma kristna som engagerar sig i KD och annat skräp i tron att samhället ska kunna kristnas. Vilken galenskap!

Sverige har aldrig varit kristet och kommer heller aldrig att bli det. Kristna länder har aldrig existerat och kommer heller aldrig att existera. Däremot har det alltid funnits kristna individer. Och det har alltid funnits en skara kristna som ställt sig utanför alla läger, i fria församlingar på Ordets grund. Har man del i den skaran besudlar man sig inte med partipolitisk verksamhet. Man går inte till valurnorna. Och man gör heller inte värnplikt, d v s man lär sig inte att mörda sina medmänniskor. 

Inte heller assisterar man i samband med mord på abortkliniker.

Hur naiv är man inte om man väntar sig att något gott ska komma från Helgeandsholmen. Det goda kommer från Den Helige Ande! "Herren är Anden och där Herrens Ande är, där är frihet", utropar Paulus (2 Kor 3:17).

 

Du som är ljum och förd bakom ljuset av politiska rörelser, vare sig det är SD, KD eller Kristna Värdepartiet - drag ut! Se till allt du blir fylld med Guds Ande och bryt upp från alla läger. Ställ dig utanför, i frihet med Herren Jesus Kristus. Kom tillbaka till din frälsnings Gud!

(Hebr 13:13; Uppb 18:4)

Nu krattar jag manegen för bespottarna. Men det var inte därför denna appell nedtecknades.

 

LARZ GUSTAFSSON 12/1 2019




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-01-12 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP