Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örfilspån

Aldrig blir jag någon finsmakare
i värk;
ingen smärteaficionado

Plågan ligger sandig
i botten på mina fickor,

som solkigheter
på mina byxor,

som sorgkanter
på mina naglar,

urinstank ur mina kalsonger,

som elaka tankar som jublar,

som örfilspån,

som önskan att överge,

som behovet att bli övergiven,

som jävlar i helvete
och skit på dig!

Så, ungefär




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP